2ο Τουρνουά Ακαδημιών Διόσκουρων Κοζάνης

27/06/2022

Με τη συμμετοχή τμημάτων των Ακαδημιών καθώς και του Προπαιδικού τμήματος, διοργανώθηκε από τους Διόσκουρους Κοζάνης το 2ο τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο Σκαρκαλά στην πόλη της Κοζάνης.

Η ομάδα του Προπαιδικού του Α.Σ. Καστοριάς έπαιξε δύο πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια. Το πρώτο με τον Φίλιππο Βέροιας και το δεύτερο με τους Διόσκουρους Κοζάνης.

Οι αθλητές της ομάδας μας έπαιξαν με πολύ δύναμη και στάθηκαν άξια στις απαιτήσεις του αγώνα, κερδίζοντας το χειροκρότημα της  κερκίδας. Παράλληλα και με το κλείσιμο της φετινής σεζόν, έδειξαν μέσα στο γήπεδο την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα των Παμπαίδων.

Ακολούθησαν οι αγώνες της ομάδας των Ακαδημιών της Γ’-Δ’ δημοτικού με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας και των Διόσκουρων. Οι μικροί μας αθλητές με πολύ καλή διάθεση έπαιξαν και διασκέδαζαν, δείχνοντας ότι στο μέλλον θα έχουν μια πολύ καλή συνέχεια!

Τελευταίος αγώνας ήταν για τα παιδιά της Ε’-Στ´ δημοτικού με την αντίστοιχη ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης.

Οι μικροί μπασκετμπολίστες μας με τις υπέροχες συνεργασίες που έκαναν και με το ομαδικό τους παιχνίδι, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου Σκαρκαλά. Παράλληλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τελευταίο τους αγώνα με τις Ακαδημίες, καθώς από την νέα σεζόν θα αγωνίζονται με την ομάδα του Προπαιδικού έδειξαν ότι, η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον τους αλλά και για το μέλλον του συλλόγου μας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τους προπονητές των Διόσκουρων Κοζάνης και ιδιαιτέρως τον κ. Γιάννη Γκοβεδάρο για την υποδειγματική φιλοξενία και παράλληλα να τους συγχαρούμε για την άρτια διοργάνωση!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Α.Σ. Καστοριάς για τον αγωνιστικό τους χαρακτήρα!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά και που πάντοτε στέκονται με αγάπη στο σύλλογο!

Και φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά τους ακούραστους προπονητές του Α.Σ. Καστοριάς που με πολύ αγάπη προς το άθλημα και προς τα παιδιά, καθοδηγούν καθημερινά τους μικρούς μπασκετμπολίστες στον υπέροχο κόσμο του αθλήματος!!

Α.Σ. Καστοριάς

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.