Α.Σ. Καστοριάς: Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων Σαββατοκύριακου 17 & 18 Ιουνίου 2023

20/06/2023

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου 2023 οι ακαδημίες αγοριών μας, φιλοξένησαν την αντίστοιχη ομάδα ακαδημιών των αστέρων Κωσταραζίου. Στους αγώνες συμμετοχή είχαν τα αγόρια νηπίων Α’ Β’ Γ’ & Δ’ τάξης δημοτικού.

Ήταν ένα υπέροχο πρωινό καθώς η διάθεση των παιδιών για παιχνίδι ήταν μεγάλη καθώς, εκτός από το ότι διασκέδασαν, είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε συνθήκες κανονικών αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά τις ακαδημίες των Αστέρων Κωσταραζίου για την πολύ καλή συνεργασία και ανανεώνουμε το ραντεβού για φιλικά παιχνίδια, το προσεχές φθινόπωρο.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Την ομάδα του Άργους Ορεστικού φιλοξένησε ο Α.Σ. Καστοριάς, για το πρωτάθλημα των «Γαλανόλευκων Αστεριών» στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023.

Οι αθλητές της ομάδας μας έπαιξαν δυνατά και ομαδικά καταφέρνοντας έτσι να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να αφήσουν καλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η πολύ καλή προετοιμασία που γίνεται στις ακαδημίες μας είναι η παρακαταθήκη για το μέλλον των μικρών καλαθοσφαιριστών αλλά και του συλλόγου και μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Ο αγώνας με την ομάδα του Άργους Ορεστικού ήταν ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της σεζόν.

Α.Σ. Καστοριάς (Δαραβίγκας Δ.):  Γεωργιάδης Χρ., Γιωτόπουλος Σ., Δημητριάδης Ορφ., Δήμζας Κ., Δημητρίου Β., Δουκάκαρος Πρ., Ζυγούρης Β., Μαυρομάτης Ευαγ., Ντόντης Αν.,  Πούτιας Θ., Τάσιος Π., Κωνσταντινίδης Ζ., Κώτσης Θ., Μπιτσόλης Π. και Παλιούρης Κ.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.