Α.Σ.Καστοριάς: Ανανέωση συνεργασίας με τον coach Γιώργο Καραταγλίδη

14/06/2023

Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καραταγλίδη.

Ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα θα συνεχίσει να ηγείται προπονητικά, καθώς η διοίκηση του εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας που για μια ακόμα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Παράλληλα θα συνεχίσει να προπονεί και τα αναπτυξιακά τμημάτων των εφήβων και παίδων. Με πολλά χαρίσματα όπως εργατικότητα, μεθοδικότητα και με πολύ αγάπη για το μπάσκετ κατάφερε να διατηρήσει επάξια την ανδρική ομάδα στην Γ’ εθνική ανδρών, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παράλληλα μια μεγάλη και σημαντική για τον ίδιο αλλά και για την ιστορία του συλλόγου επιτυχία, ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. με την ομάδα των παίδων.

Μια σπουδαία επιβράβευση για τους αθλητές και για τον ίδιο, ο οποίος έδειξε με τον δικό του τρόπο την σημασία που έχει η θέληση, η προσπάθεια και η κατάλληλη προετοιμασία για την επίτευξη στόχων στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή!

Α. Σ. Καστοριάς

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.