Α.Σ. Καστοριάς: Κοπή βασιλόπιτας, βραβεύσεις και τυχεροί λαχνοί

08/02/2023

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 ο Αθλητικός Σύλλογος Καστοριάς έκοψε την βασιλόπιτα για το νέο έτος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αθλητές όλων των τμημάτων, οι προπονητές, ο γυμναστής, γονείς, πολλοί φίλοι και επίσημοι προσκεκλημένοι του συλλόγου που βρίσκονται πάντοτε δίπλα στην ομάδα και στις δράσεις της.

Στο σύντομο καλωσόρισμά του, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές δράσεις του συλλόγου που αφορούν μια πληθώρα παιδιών-αθλητών όλων των ηλικιών, που στόχο έχουν να κρατήσουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και στα ιδεώδη του.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η μικρή αθλήτρια των ακαδημιών κοριτσιών Όλγα Σίσκου που έτυχε το φλουρί των παιδιών, ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στην ομάδα των εφήβων μας.

Ακολούθησαν βραβεύσεις για τους αθλητές που διακρίθηκαν στις επίσημες διοργανώσεις που συμμετείχαν (Final four Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.) την προηγούμενη σεζόν και δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι στους αθλητές και τις αθλήτριες για τις συμμετοχές τους σε αγώνες και διοργανώσεις του αναπτυξιακού τμήματος της Ε.Ο.Κ. Τέλος τιμητικοί έπαινοι δόθηκαν στους αθλητές και αθλήτριες που εισήχθησαν σε σχολές πανεπιστημίου τις προηγούμενες χρονιές. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον πρώην αθλητή αλλά και μέλος του συλλόγου Τρύφωνα Δίτσιο για την εκλογή του στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν σε συνεργάτες του συλλόγου για την πολύτιμη και ουσιαστική τους βοήθεια.

Οι απονομές έγιναν από τους:

Εκπρόσωπο του Ζήση Τζηκαλάγια βουλευτή Καστοριάς,

Ολυμπία Τελιγιορίδου βουλευτή Καστοριάς,

Γιάννη Κορεντσίδη δήμαρχο Καστοριάς,

Μαρία Αντωνίου εκπρόσωπο του γραφείου του πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης,

Απόστολο Τσούκα πρόεδρο Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και πρόεδρο Σ.Γ.Κ.,

Ματούλα Αντωνίου πρώην αντιδήμαρχο Καστοριάς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή μας και όλους όσους μας στήριξαν οικονομικά με τα λαχεία που προμηθεύτηκαν, βοηθώντας σημαντικά με αυτόν τον τρόπο στο έργο και τον σκοπό μας.

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα της πόλης μας που ευγενικά προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.

Ευχαριστούμε το Nautical Hall για την υπέροχη φιλοξενία που παρείχε και προσωπικά τον κ. Γ. Τζανίδη για την προσφορά του δείπνου στους αθλητές της ανδρικής ομάδας.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!

Α.Σ. Καστοριάς

*Ακολουθεί η λίστα δώρων της Λαχειοφόρου με τους τυχερούς λαχνούς.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.