Άφιξη 25μελούς εμπορικής αποστολής από τη Ν. Κορέα

06/05/2022

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» αντιδρώντας άμεσα στις Διεθνείς εξελίξεις και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την εξέλιξη και την προώθηση των εκθετών-μελών του,  ύστερα από ενδελεχή έρευνα και στοχευμένες ενέργειες σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ’ Ν. Κορέας και το Enterprise Greece είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη 25μελούς εμπορικής αποστολής από τη Ν. Κορέα.

Ειδικότερα από την Κυριακή 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, κλιμάκιο από τη Νότια Κορέα, αποτελούμενο από επιχειρηματίες  το οποίο θα συνοδεύεται από εκπρόσωπο της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σεούλ, θα επισκεφτεί την Καστοριά και θα συμμετάσχει σε μια σειρά εκδηλώσεων, επιδείξεων  και δειγματισμών στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.  Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στο φυσικό χώρο των επιχειρήσεων, εντός του αστικού ιστού των Π.Ε. Καστοριάς και Π.Ε. Κοζάνης.

Το Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ. το προηγούμενο διάστημα ενημέρωσε τους εκθέτες αλλά και τα μέλη του για την άφιξη της συγκεκριμένης αποστολής, η οποία θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στον κλάδο, ανοίγοντας νέους δρόμους για την περαιτέρω ανάδειξη του προϊόντος της γούνας.

Οι επιχειρηματίες από τη Νότια Κορέα επέλεξαν σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων τις οποίες θα επισκεφτούν, καθώς πραγματοποίησαν έρευνα αγοράς και στα site των μελών του Σ.Γ.Κ. αλλά και των εταιρειών  που συμμετέχουν στην Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς και φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα www.furfairkastoria.com

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.