Αυστηρό μήνυμα προς τους υπουργούς απηύθυνε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

29/04/2022

Με ένα αυστηρό μήνυμα για «γκάζι» στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις οδηγίες προς τους υπουργούς.

Στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι: «Έχω πει πολλές φορές ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Αυτό σημαίνει ότι ο χρονικός ορίζοντας του κυβερνητικού έργου είναι 12μηνος. Και για αυτό σας έχει ζητηθεί από τη γραμματεία της κυβέρνησης ένας προγραμματισμός κυβερνητικού έργου με αυτό τον ορίζοντα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στο ίδιο αυστηρό ύφος ό,τι: «Έχει υποπέσει στην προσοχή μου, ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόθεσή μου».

Πρόσθεσε μάλιστα εν είδει προειδοποίησης: «Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, για να προετοιμαστείτε προεκλογικά, μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών».

Εξήγησε ωστόσο ό,τι: «Το λέω χαριτολογώντας, αλλά για να τονίσω ότι έχουμε μπροστά μας έναν χρόνο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγάλες προκλήσεις».

Πηγή: cnn.gr

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.