Αγώνες Παμπαίδων, Μίνι Παίδων & Παγκορασίδων του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου 2022

30/05/2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Στο αναβληθέν παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Αριστοτέλη, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έδειξαν μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία στον ίδιο χρόνο συμμετοχής, έδειξαν τις ικανότητές τους και φάνηκε κι από τις δύο ομάδες, η προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές όλη τη χρονιά.

Οι γονείς που παραβρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν τον αγώνα, ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Α.Σ. Καστοριάς (Τερσενίδης): Εφραιμίδης Μ., Κωνσταντίνου Γ., Κωνσταντίνου Ηλ., Καραβατάκης Κ., Μαυροδήμος Αγγ., Αντωνιάδης Αν.- Στ., Καλαϊτζίδης Αν., Ζήλας Δ., Γκόσδας Δ., Κώτσης Αθ., Μπιτσόλης Π. και Παλιούρης Κ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ

 Τρίτο παιχνίδι για την ομάδα των μικρών αθλητών του Α.Σ. Καστοριάς στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας, φιλοξενώντας την αντίστοιχη του Πρωτέα Γρεβενών, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων.

Οι μικροί μας αθλητές είχαν τη χαρά να απολαύσουν έναν ακόμα αγώνα μπάσκετ σε συνθήκες πραγματικού αγώνα, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και παράλληλα  ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουν το άθλημα.

Οι προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν, συνεργάστηκαν κι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Με τη λήξη του παιχνιδιού, τα χαμόγελα και η ικανοποίηση των μικρών αθλητών, συνοδεύτηκαν από το χειροκρότημα της κερκίδας.

Ευχαριστούμε τους γονείς που συνόδευσαν τους αθλητές μας και που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, έτσι ώστε να μάθουν το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Α.Σ. Καστοριάς (Δαραβίγκας): Ντόντης Αν., Τάσιος Π., Παλιούρης Κ., Κώτσης Αθ., Κωνσταντινίδης Ζ., Αναστασιάδης Π., Σίσκος Ευθ., Ευσταθιάδης Δ., Χανιώτης Αγγ., Μαυρομάτης Ευάγ., Ροζακέας Αγ. και Μπιτσόλης Π.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Την Κυριακή, η ομάδα του ΑΣ Καστοριάς αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα της Πτολεμαΐδας.

Τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, και μέσα από την συνεργασία τους  κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφεραν να δείξουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Τα κορίτσια, παρόλο που ήταν πιο μικρές σε ηλικία, σε σχέση με αυτά της ομάδας από την Πτολεμαΐδα, παίξανε με πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα και για τον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα. 

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Λίλιου Ολ., Βασιλειάδου Σ., Ντόντη Ολ.,  Κωνσταντίνου Δωρ., Ντούφα Δαν., Σανατσίου Πην., Τομοπούλου Όλ., Μπίτρι Κατ. και Τερζοπούλου Νεφ.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.