Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιανουαρίου 2023

20/01/2023

Μεγάλη αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και το πρωί της Κυριακής, ο Α.Σ. Καστοριάς θα υποδεχτεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας Αρετσού Καλαμαριάς ώστε να πραγματοποιηθούν Φιλικοί αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Σ. Καστοριάς.

Το Σάββατο το απόγευμα, τέσσερις αθλητές του συλλόγου μας (Εφραιμίδης, Μονοβασίλης, Στεφανής και Φιλιππίδης), θα ταξιδέψουν στην Καβάλα για να βρεθούν στο Κλειστό γυμναστήριο ΠΟΥΤΑΜΟΥΔΙΩΝ Καβάλας για αγώνες που θα διεξαχθούν με μεικτές ομάδες της ένωσης ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στο πλαίσιο αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ και του πρωταθλήματος ενώσεων.

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 2ου γύρου το Παιδικό τμήμα Β΄ του Α.Σ. Καστοριάς, θα βρεθεί στο ΔΑΚ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Νεάπολης, το πρωί της Κυριακής.

Το απόγευμα της Κυριακής και στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ανδρών Γ΄ Εθνικής, η Ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις θα δώσει τη μεγάλη αναμέτρησή της με την αήττητη έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα Αρετσού Καλαμαριάς, στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» και περιμένει όλες τις φίλες και τους φίλους της ομάδας, να τη στηρίξουν με την παρουσία τους!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

11:30  Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

17:00 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ_Άροσις – Α.Ο. ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.