Ανακοίνωση του Α.Σ. Καστοριάς – Άροσις για τη λήξη του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής

14/04/2022

Το τέλος της αγωνιστικής σεζόν βρήκε την ομάδα μας να φιγουράρει στην 3η θέση του 5ου ομίλου, πίσω από τους ΔΕΚΑ και τον Ναύαρχο Βότση.

Από την αρχή της σεζόν η διοίκηση αποφάσισε ότι θα χτίσει την ομάδα δημιουργώντας ένα μείγμα παλαιών και νέων παικτών, αποφεύγοντας να καταφύγει στην εύκολη λύση ξένων μεταγραφών, με σκοπό την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, δίνοντας έμφαση σε παιδιά που προέρχονται από την περιοχή μας ή διαβιούν μόνιμα σε αυτήν.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, νομίζουμε ότι δικαιωθήκαμε απόλυτα, καθώς επιτεύχθηκαν στο ακέραιο οι προσδοκίες μας.

Ο προπονητής είχε την ευκαιρία βασιζόμενος στους παλαιούς, να δώσει άπλετο χρόνο συμμετοχής και σε νέα παιδιά προερχόμενα από το εφηβικό τμήμα, τα οποία ανταποκρίθηκαν περίφημα στο βάρος μιας Εθνικής κατηγορίας.

Πιστεύουμε ότι οι ομάδες -ιδιαίτερα οι επαρχιακές- πρέπει να δουλεύουν από τις μικρές ηλικίες με στόχο να αναδείξουν ταλέντα, τα οποία αργότερα θα ενσωματωθούν στην ανδρική.

Θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές για τη συνέπεια και το αγωνιστικό τους ήθος (δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε αποσπάσει πολύ κολακευτικά σχόλια, από όλους τους αντιπάλους μας), στον προπονητή Γιώργο Καραταγλίδη και στο προπονητικό του επιτελείο για την υποδειγματική δουλειά τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και χορηγούς του συλλόγου και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό μας, την εταιρία Άροσις  του κυρίου Φωτιάδη, που βοήθησαν σημαντικά στη φετινή μας πορεία.

Κλείνοντας ευχαριστούμε τον κόσμο, που για ακόμη μία χρονιά σε δύσκολους λόγω covid καιρούς έμειναν δίπλα στην ομάδα αποτελώντας τον 6ο παίκτη, και τη βοήθησαν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Ήδη το Δ.Σ. σχεδιάζει από τώρα το πλάνο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ευχόμενοι το νέο έτος να μας βρει στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο, στο οποίο οι εργασίες έχουν ξεκινήσει.

-Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.