Αναβάλλεται το Brevet Καστοριάς 2022 ”Χωριά της Λήθης – Στα βήματα του Παύλου Μελά” για την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

08/07/2022

Αναβάλλεται το Brevet Καστοριάς 2022 ”Χωριά της Λήθης – Στα βήματα του Παύλου Μελά” για την Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η 10 Ιουλίου 2022 και ώρα 7:30 π.μ!!!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για την Παρασκευή και το Σάββατο (08-09/07/2022) !!!

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, για σήμερα Παρασκευή καθώς και για το Σάββατο στην κεντρική και Δυτ. Βόρεια Ελλάδα.
Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει ενημερώσει όλους τους φορείς που εμπλέκονται επιχειρησιακά, καθώς και τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους της Περιφέρειας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων αποφασίζουμε την αναβολή για την επόμενη μέρα και ζητάμε Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η για την οποιαδήποτε δυσκολία προκαλούμε. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.