Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

12/09/2022

Σε αγιασμούς σχολικών μονάδων της περιοχής μας, παραβρέθηκε, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Δέσποινα Κοζατσάνη, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η  Αντιπεριφερειάρχης, ευχήθηκε από κοντά σε μαθητές και μαθήτριες,  εκπαιδευτικούς και γονείς, να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της,  η κα Κοζατσάνη, σημείωσε:

«Σήμερα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά.  Μια χρονιά, υπό καλύτερες συνθήκες  και με τη δυνατότητα να εκπληρωθούν τα όνειρα, οι  ελπίδες,  οι προσδοκίες και οι στόχοι, που όλοι πρέπει να θέτουμε.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες  και τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε Καστοριάς, να έχετε μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και πρόοδο. Να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλα τα εργαλεία που σας δίνονται και όλα τα εφόδια που αποκομίζετε, για να δημιουργήσετε, να χαρείτε και να αναδείξετε τα ξεχωριστά ταλέντα σας.   Στους γονείς, εύχομαι να έχουν υπομονή και να βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των παιδιών τους.

Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αίσθημα ευθύνης, θα βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής μας Ενότητας.

­­­Καλή σχολική χρονιά !!»

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.