Έντονο το τουριστικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας

03/05/2023

Συνεχίζονται οι επισκέψεις επενδυτών στον νομό μας.

Σας ενημερώνουμε πως το προσεχές διάστημα (03-06 Μαΐου) θα επισκεφτούν την πόλη της Καστοριάς οι διεθνούς φήμης Πανασιατικοί bloggers με έδρα τις Φιλιππίνες, Yosh Dimen & Vins Carlos και η ομάδα τους, οι οποίοι θα βραβευθούν στις 9 Μαΐου στο Συνέδριο TBEX EUROPE στην Καλαμάτα. Με προσωπική μεσολάβηση του Προξένου της Ελλάδος στην Μανίλα, κ. Παναγιώτη Δημόπουλου (Καστοριανού στην καταγωγή), έρχονται πρωτίστως στην πόλη μας για να προβάλουν τις ομορφιές της περιοχής και της πόλης.

Με έναν εντυπωσιακό αριθμό followers και subscribers, ο Yosh και ο Vins, ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο και αναδεικνύουν μέσα από τα κανάλια τους τις ομορφιές κάθε περιοχής που επισκέπτονται. Ξεκίνησαν τα ταξίδια τους το 2009 και πλέον έχουν αποκτήσει ένα τεράστιο κοινό από όλον τον κόσμο που τους ακολουθεί και γνωρίζει μαζί τους μαγικά μέρη!

Αυτή την εβδομάδα επιλέγουν να επισκεφτούν την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς για να προωθήσουν τις ομορφιές της περιοχής και της πόλης.

Καλούμε τους επιχειρηματίες και τους ιδιώτες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους και να αναδείξουν την επιχείρησή τους να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.