Έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας Αναστασιάδου-Κοντού από το Βελιγράδι και το Παγκόσμιο Κύπελλο

29/05/2022

Με μια διπλή παρουσία σε μεγάλους τελικούς, μια 5η και μια 6η θέση όπως επίσης και μια παρουσία σε Β΄τελικό και μια σε τελικό Γ ολοκληρώθηκε η εμφάνιση των ελληνικών πληρωμάτων στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στο Βελιγράδι.

Την καλύτερη θέση, την 5η θέση, στο τελικό του διπλού ελαφρών βαρών γυναικών κατέλαβαν η Ευαγγελία Αναστασιάδου και η 16χρονη Δήμητρα Ελένη Κοντού (ΦΩΤΟ) με χρόνο 7:04.56 δείχνοντας ότι έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για το μέλλον.

Στο  άλλο μεγάλο τελικό, αυτόν του διπλού σκιφ των γυναικών οι Ζωή Φίτσιου και Ευαγγελία Φράγκου έκαναν την προσπάθειά τους για να τερματίσουν στην 6η θέση με 7:01.96 αποκομίζοντας πολλές και σημαντικές εμπειρίες.

Στην 5η θέση του μικρού τελικού του διπλού σκιφ ανδρών στο Παγκόσμιο κύπελλο του Βελιγραδίου τερμάτισαν οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Γιάννης Καλανδαρίδης με 6:25.31 και κατέλαβαν την 11η στο σύνολο.

Υπενθυμίζεται ότι στον Γ΄τελικό του ίδιου αγωνίσματος  για τις θέσεις 13-18 οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Αντώνης Παπακωνσταντίνου πήραν τη 2η θέση με 6:28.19 και την 14η στη γενική. Ο Στέφανος Ντούσκος εξαιτίας μια ίωσης που τον ταλαιπώρησε δεν αγωνίστηκε.

Πηγή:  kopilasia.gr

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.