Φιλικοί αγώνες μπάσκετ των Ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς με την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

14/06/2022

Μια αθλητική χρονιά οδεύει προς το τέλος της και όπως κάθε χρόνο οι προπονητές της ομάδας μας, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία φιλικούς αγώνες αυτή τη φορά με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Έτσι το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 η ομάδα μπάσκετ των ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό τη συμμετοχή σε φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο και όλοι οι προπονητές και η γυμνάστρια των ακαδημιών του συλλόγου, συνόδεψαν τους μικρούς αθλητές.

Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στις υπέροχες εγκαταστάσεις του γηπέδου «παλατάκι» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και οι διοργανωτές επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του κανονικού γηπέδου, κάτι που χαροποίησε ιδιαιτέρως τους μικρούς μπασκετμπολίστες!

Τα παιχνίδια ήταν πολύ ανταγωνιστικά, οι προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά τα οποία έπαιξαν με πολύ δύναμη και πάθος και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα από τους γονείς που παραβρέθηκαν στις κερκίδες!

Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, ακολούθησε επίσκεψη στο μουσείο μπάσκετ της ομάδας του ΠΑΟΚ όπου υπάρχει πλούσιο ιστορικό υλικό με κύπελλα, στολές και φωτογραφίες. Η ξενάγηση έγινε από τον υπεύθυνο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ κ. Γιώργο Βαλαβανίδη, ο οποίος αναφέρθηκε και σε διάφορα χαρακτηριστικά γεγονότα της ομάδας.

Θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά για τον υποδειγματικό αγωνιστικό χαρακτήρα που έδειξαν και τους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά και που πάντοτε βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, τους προπονητές και τον κ. Γιώργο Βαλαβανίδη για την υποδειγματική φιλοξενία!

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.