Γρηγόρης Χάτσιος: “Ημέρα γιορτής σήμερα στο Νοσοκομείο Καστοριάς για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών”

12/05/2023

Ημέρα γιορτής σήμερα στο Νοσοκομείο Καστοριάς για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών. Με εκκλησιασμό το πρωί και εκδήλωση – ομιλία που οργάνωσε η Νοσηλευτική Υπηρεσία στη συνέχεια.
Ο χαιρετισμός του Διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς κ. Γρηγόρη Χάτσιου στην εκδήλωση:
“Είναι μεγάλη η χαρά μου να γιορτάσω και φέτος μαζί σας την Παγκόσμια ημέρα των Νοσηλευτών
Η ημέρα αυτή δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια να ενώσει, με όλη τη δύναμη της ψυχής, τους Νοσηλευτές σε όλες τις ηπείρους της γης.
Αναγνωρίζουμε όλοι μας, όσα μας προσφέρετε καθημερινά σε 24ωρη βάση 365 ημέρες τον χρόνο με αφοσίωση, επαγγελματισμό, υπομονή και αγάπη στον συνάνθρωπο.
Το Νοσηλευτικό Προσωπικό στάθηκε «όρθιο» στην πανδημίας και συνεχίζει έτσι με αδιάκοπες προσπάθειες για αναβάθμιση του ρόλου τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Σε αυτές στις προσπάθειες με βρίσκετε υποστηρικτή και συμπαραστάτη.
Όσον αφορά το Νοσοκομείο μας, θεωρώ ότι έχουμε επιτύχει ένα αξιοζήλευτο επίπεδο εργασιακού περιβάλλοντος με συνεννόηση και ηρεμία και η κοινωνία της Καστοριάς το αναγνωρίζει.
Εισπράττω καθημερινά κολακευτικά λόγια και ευχαριστίες από νοσηλευόμενους και συγγενείς για το ενδιαφέρον, την ευγένεια και την ανθρωπιά που τους περιβάλλετε.
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την Διευθύνουσα Νοσηλευτικής κ. Βύρου, τις Τομεάρχησες κκ. Χατζηαγοράκη και Ιντζίδου, τις προϊσταμένες και καθένα και καθεμία από εσάς ξεχωριστά
Κλείνοντας θα προσπαθήσω να μεταφράσω κάτι που διάβασα πρόσφατα.
Πολλές φορές στην ζωή μας δεχόμαστε ένα χαμόγελο, ένα άγγιγμα, καλά λόγια συμπάθειας ή παρηγοριάς, ένα ευήκοον ους για τα προβλήματα μας και συνήθως τα ξεχνάμε γρήγορα. Όταν όμως τέτοιες πράξεις γίνονται από νοσηλευτές κατά τη ώρα της άσκησης των καθηκόντων τους, η ανάμνηση μένει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη και την καρδία μας.
Θέλω να το κρατήσετε αυτό και να σας δίνει δύναμη στις καθημερινές δυσκολίες της εργασίας σας.
Εύχομαι να είσαστε πάντοτε καλά με υγεία σωματική, ψυχική και πνευματική και να έχετε ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.
Χρόνια Πολλά. Έχετε την αγάπη μας και σας ευχαριστούμε“.
Γρηγόρης Χάτσιος 

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.