Η Βάλια Λαφαζάνη πέρασε τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για την ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση και εισήχθη στην Εθνική Λυρική Σκηνή

11/10/2022

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η Δασκάλα της Σχολής Χορού Αναστασία Δεληγιάννη εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην μαθήτριά της Βάλια Λαφαζάνη, η οποία εισήχθη στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Η ίδια έγραψε τα εξής:

Σήμερα, πήρα μια πολύ μεγάλη χαρά!!! Πολλά συγχαρητήρια στην μαθήτρια της σχολής Λαφαζάνη Βάλια που πέρασε τις εξετάσεις του υπουργείου πολιτισμού, για την ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση και της εθνικής λυρικής σκηνής όπου και εισήχθηκε!!! Υπέροχό μου πλάσμα δούλεψες πολύ σκληρά για να γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα και τα κατάφερες!!!

Ευχαριστώ πολύ εσένα και τους γονείς σου για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια!! Ξεκίνησες πολύ μικρούλα, μόλις 3,5 ετών και το άστρο σου έλαμπε από τότε!!! Απέδειξες ότι με επιμονή, υπομονή και πειθαρχία μπορείς να κατακτήσεις τ’ άστρα! Είμαι πολύ περήφανη για σένα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να φτάσεις ακόμα πιο ψηλά!!! Θα είμαι πάντα δίπλα σου.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.