Κάλεσμα συμμετοχής του Επιμελητηρίου Καστοριάς στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

21/06/2022

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου μας, με επιδότηση των  μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετέχετε στο περίπτερο του Επιμελητηρίου μας, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων στην  86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-18 Σεπτεμβρίου 2022.

Στη φετινή 86η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα  είναι η Γαλλία με πολυπληθή συμμετοχή ενώ η έκθεση θα πλαισιώνεται και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων  με πολλαπλά οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Η  επιβάρυνση  θα ανέρχεται σε 34,00€ ανά τ.μ.  πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ. και  περιλαμβάνει την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας. Το κόστος της κατασκευής δομή τύπου 2 (17,00€ ανά τ.μ.) του περιπτέρου  επιδοτείται από το Επιμελητήριο Καστοριάς.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας  τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://api.helexpo.gr/exhibitorsregistration/ μέχρι την Παρασκευή 24.06.2022.

Για περισσότερες πληροφορίες για κατασκευαστικά θέματα οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στην κα Σιδηροπούλου Μαρία του τμήματος εξυπηρέτησης εκθετών ΔΕΘ Ηelexpo τηλ.:2310297572 ενώ για γενικότερες πληροφορίες  στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ. επικ. 2467027537.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.