Μαρία Αντωνίου: “Επισκέφθηκα σήμερα το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου εδρεύει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας”

23/05/2022

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε στις συναντήσεις που πραγματοποίησε.

Η ίδια γράφει τα εξής:

Επισκέφθηκα σήμερα το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου εδρεύει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Είχα κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ταξίαρχο Θωμά Νέστορα, που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να υπηρετεί στη Γενική. Τον συνεχάρη για την παραμονή του και του ευχήθηκα καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που απασχολούν τις αστυνομικές υπηρεσίες, ενώ θίξαμε και εξειδικευμένα ζητήματα που ακουμπούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που παραμένει μία περιοχή με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Στον απόηχο της συνάντησής μου στην Αθήνα με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απαιτείται ετοιμότητα, επαγρύπνηση και φυσικά συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, προκειμένου να έχουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι.

Παράλληλα είχα τη χαρά να επισκεφθώ και το νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς Νικόλαο Έξαρχο. Τον συνεχάρη για την προαγωγή του και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ανταλλάξαμε απόψεις για διάφορα ζητήματα που απασχολούν το σώμα σε επίπεδο υποδομών, στόλου και προσωπικού.

Η συνεργασία με τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής είναι συνεχής και πολυεπίπεδη προς όφελος των πολιτών. Θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση σε συνεργασία με όλους τους φορείς για τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της ακριτικής μας Περιφέρειας.

Εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους.

Maria Antoniou

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.