Μαρία Αντωνίου: “Η κρουαζιέρα αποτελεί μία σημαντική δραστηριότητα για την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας

16/11/2022

Από το 2021, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελεί λιμάνι επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών (home port)”

Οι αφίξεις για το 2022 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ενώ το 2023 ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων που αναμένεται να προσεγγίσουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης υπολογίζονται στα 75.
Στο πλαίσιο αυτό στοχεύοντας στην ενίσχυση τόσο της τοπικής, όσο και της ευρύτερης περιοχής της Β. Ελλάδας σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο σε αγαστή συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, ξεκινάμε ένα δυνατό project για την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος.
Πρώτος σταθμός της Βορείου Ελλάδος η Βυζαντινή αρχόντισσα της Δυτικής Μακεδονίας, η αγαπημένη μου Καστοριά!
Ευχαριστώ θερμά του φορείς της Καστοριάς, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν σε μία συνάντηση γνωριμίας εν πλω!
Ευχαριστώ επίσης την Διοίκηση του Ο.Λ.Θ, που αφουγκράστηκε την πρότασή μου καθώς και τους εκπροσώπους της εταιρείας @celestyalcruises για την ενημέρωση.
Ευρύτερος στόχος μας η ανάδειξη των προορισμών, των εμπειριών (της παράδοσης, του πολιτισμού, της γαστρονομίας) και των ποικίλων ευκαιριών των τοπικών μας κοινωνιών.
Με συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να εκτοξεύσουμε το τουριστικό μας προϊόν.
Μαρία Αντωνίου

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.