Με ευχές και χαμόγελα τα ιπτάμενα φαναράκια ταξίδεψαν στον ουρανό της Καστοριάς

15/12/2022

Με φαντασμαγορικό τρόπο ξεκίνησε η σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από τον Δήμο Καστοριάς να πραγματοποιηθούν στη Μαγική Λιμνοπολιτεία κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Εκατοντάδες παιδιά και πλήθος κόσμου απελευθέρωσαν, λίγο μετά τις 19.00, 400 ιπτάμενα φαναράκια, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό στον νυχτερινό ουρανό της Καστοριάς.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι λιλιπούτειοι φίλοι μας που δεν σταμάτησαν να εξερευνούν με ενθουσιασμό τα θεματικά σπιτάκια και τον διάκοσμο της Μαγικής Λιμνοπολιτείας. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να περάσουν από το σπίτι του Άγιου Βασίλη για να γράψουν το φετινό γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του. Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους αποτέλεσε το Λούνα Παρκ, ενώ οι πιο τολμηροί δοκίμαζαν …ριψοκίνδυνες φιγούρες στο παγοδρόμιο.

Εκπλήξεις και αστείρευτη θετική ενέργεια μετέδωσε ο πολύχρωμος κλόουν στο πάρτι που συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, γεμίζοντας χαμόγελα και προσμονή για τα επόμενα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι με παδικό πάρτι στη «Μαγική Λιμνοπολιτεία», όπου performers  θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους!

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.