Με επιτυχία η εκδήλωση: «Δίνοντας τον Λόγο στις Γυναίκες του Τόπου μας»

04/04/2022

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρα της Γυναίκας, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα  “ Δίνοντας τον Λόγο στις Γυναίκες του Τόπου μας”  που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΠΕ, το Σάββατο 2 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, η Καρδιολόγος- Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη, η Εκπαιδευτικός – Διοικητικό και Ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Καστοριάς, Ξένια Μπαλλή, η Συγγραφέας, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων Καστοριάς, Θωμαή Σιμώτα, η Εικαστικός, Δωροθέα Χαρίτωνος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας, Ειρήνη Χρηστάκη, μοιράστηκαν εμπειρίες από την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή απαντώντας σε ερωτήματα όπως:

“Πώς είναι να είσαι γυναίκα στον αθλητισμό; Στην πολιτική;”

“Πώς είναι να κινείσαι σε παραδοσιακά ανδροκρατούμενους επαγγελματικούς χώρους;”

“Ποιο είναι το γυναικείο βίωμα όταν συναντά την αναπηρία, τους πολλαπλούς ρόλους, τις διακρίσεις; “

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Καλυψώ Γούλα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς, κ. Καλλίνικος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Καστοριάς, Όλγα Θεοχάρη, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, Κάλη Κυριακίδου,η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δήμου Καστοριάς, Χαρούλα Κουράκλη, η Αστυνομική Διευθύντρια, Πολυξένη Μπακλέση, εκπρόσωποι φορέων,  συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.