Ομιλία για τη φοιτητική διατροφή στην Πανεπιστημιακή Ομάδα Κωπηλασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

16/04/2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 ομιλία του Ειδικού Εφαρμογών Διατροφής και πρώην αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς κ. Στάμκου Βαγγέλη, σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα “Φοιτητική Διατροφή – Συνδυασμός άθλησης και διατροφής”.

Η ομιλία του κ. Στάμκου πραγματοποιήθηκε στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, όπου πλήθος φοιτητών που συμμετέχουν στην Πανεπιστημιακή Ομάδα Κωπηλασίας, αλλά και φοιτητών που απλώς ενδιαφέρονται για τη σωστή τους διατροφή, παρακολούθησαν μία άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αυτής, οι φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για πρακτικές σωστής διατροφής, στα πλαίσια του καθημερινού, ιδιόμορφου προγράμματος που επιτάσσουν οι συνθήκες παρακολούθησης των μαθημάτων τους, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που δίνονται από τη φοιτητική λέσχη όπου σιτίζονται, αλλά και με προτάσεις για δικές τους μαγειρικές δημιουργίες, εύκολες και υγιεινές για τον καθένα.

Οι φοιτητές/τριες έκαναν ιδιαίτερα εύστοχες ερωτήσεις και απαντήθηκαν ιδιαίτερα σημαντικά ερωτήματα τα οποία είχαν και σχετίζονται με την καθημερινή τους διατροφή.

Οι ενημερωτικές ομιλίες/παρουσιάσεις θα συνεχιστούν στις τάξεις της Πανεπιστημιακής Ομάδας Κωπηλασίας, με εξίσου ενδιαφέροντα θέματα, προκειμένου να επιτευχθεί στο μέγιστο ο ολιστικός σκοπός της φοιτητικής μέριμνας που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

ΠΗΓΗ  nokastorias.wordpress.com

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.