Παραδόθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Ουκρανικό λαό από τους φορείς της Π.Ε. Καστοριάς

01/04/2022

Παραδόθηκε, σήμερα Παρασκευή 01 Απριλίου 2022, η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που κατάφερε να συγκεντρώσει η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, o Δήμος Καστοριάς, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, ο Δήμος Νεστορίου και η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς, για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας και το ιατροφαρμακευτικό υλικό, στάλθηκαν με όχημα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Θεσσαλονίκη,  στα σημεία συγκέντρωσης που έχουν οριστεί από τους Γιατρούς του Κόσμου, και εν συνεχεία μέσω των αποστολών τους, θα προωθηθούν όπου υπάρχει ανάγκη.

Ευχαριστούμε την Εθελοντική Εργασία Καστοριάς για την άψογη συνεργασία, καθώς επίσης όλους τους φορείς, επιχειρηματίες, συλλόγους, σωματεία και πολίτες για την άμεση ανταπόκρισή τους στη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής  αυτής βοήθειας.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε ακόμη προς τους εθελοντές που βοήθησαν στην συσκευασία, την μεταφορά, το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα των κιβωτίων.

Με την ευχή της άμεσης κατάπαυσης των εχθροπραξιών, ελπίζουμε αυτή η συμβολική πράξη να προσφέρει την αναμενόμενη βοήθεια προς το δοκιμαζόμενο Ουκρανικό Λαό.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.