Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Καστοριάς για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας – Τηλέφωνα επικοινωνίας για τους Δημότες

25/01/2023

Εν όψει των χιονοπτώσεων που προβλέπονται για τις επόμενες ώρες, ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει ότι το προσωπικό και όλα τα αποχιονιστικά μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα, ενώ θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που θα προκύψουν από την κακοκαιρία.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και εφιστά την προσοχή των οδηγών ώστε να χρησιμοποιούν, όπου κρίνεται σκόπιμο, αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες αποχιονισμού των  τμημάτων του δημοτικού οδικού δικτύου, καθώς και για την αναφορά ενδεχόμενων προβλημάτων και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, παρακαλούμε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς (2467081318) καθώς και στον Υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρο Λιάμη στο τηλ.  6930073992.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο αποχιονισμός ιδιωτικών χώρων, οικοπέδων, καθώς και των χώρων στάθμευσης οχημάτων σε ξενοδοχεία, ξενώνες, καταστήματα, επιχειρήσεις κλπ, γίνεται με την ευθύνη των ιδιοκτητών τους.

Για τον καλύτερο αποχιονισμό των πεζοδρομίων παρακαλούμε για τη συμβολή και την εθελοντική προσφορά όλων των πολιτών, ώστε οι ίδιοι να αναλάβουν τον καθαρισμό του πεζοδρομίου μπροστά από το δικό προς κατάστημα ή οικία.

Με συνεργασία, υπομονή και κατανόηση μπορούμε όλοι να διευκολύνουμε το επίπονο και δύσκολο έργο του αποχιονισμού, ώστε να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα τα προβλήματα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.