Στον «αέρα» πιλοτικά η τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς

22/12/2022

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο προσθέτει στη …φαρέτρα του ο Δήμος Καστοριάς για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας. Ο λόγος για την τουριστική ιστοσελίδα  – Discover Kastoria – που είναι πλέον στον «αέρα» προκειμένου να αποτελέσει έναν τουριστικό οδηγό για τους επισκέπτες μας.

Κύρια χαρακτηριστικά της ψηφιακής σελίδας η χρηστικότητα και η απλότητα προκειμένου να είναι λειτουργική και να προβάλλει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας, ώστε να αναβαθμιστεί η εικόνα της Καστοριάς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με σκοπό την προσέλκυση ακόμη περισσότερων επισκεπτών στον τόπο μας. Η σελίδα σε αυτή τη φάση είναι σε πιλοτική μορφή και θα εμπλουτιστεί με τα στοιχεία που θα προκύψουν με την ολοκλήρωση του city branding (λογότυπα, σλόγκαν κλπ) που θα παραδοθούν σε ένα περίπου μήνα, ώστε να προκύψει ένα ενιαία τουριστική στρατηγική.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για την ανάπτυξη του τουρισμού, αξιοποιούμε την τεχνολογία με σκοπό να καταστήσουμε την Καστοριά ως έναν ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Η ιστοσελίδα είναι ένα ακόμη …όπλο που διαθέτουμε πλέον για την προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σάκης Ρήμος.

Ανακαλύψτε την Καστοριά!

https://www.discoverkastoria.gr/

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.