Το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 η εκδήλωση: «Δίνοντας τον λόγο στις γυναίκες του Τόπου μας»

30/03/2022

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Δίνοντας τον λόγο στις γυναίκες του τόπου μας».

Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να θέσει σε πρώτο πλάνο το γυναικείο βίωμα, μέσα από την τοποθέτηση 8 γυναικών που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά πεδία (αθλητισμός, πολιτική, αναπηρία, τέχνες, μετανάστευση, ανδροκρατούμενα επαγγέλματα κ.α), τις οποίες ενώνει το κοινό βίωμα του φύλου τους και ο τρόπος που επέδρασε αυτό στην προσωπική και την επαγγελματική τους πορεία. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 17.30, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Ενυδρείο.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσίας της η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής, Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, κα. Γούλα Καλυψώ.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test 48 ωρώνκαι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείαςκαι τον περιορισμό του κινδύνου διασποράς της covid-19.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Καστοριάς παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πληροφόρησης.

Νέες Εργατικές Κατοικίες, 2467022122 [email protected]

Γραφείο Τύπου Δ. Καστοριάς

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.