Τρύφωνας Πολυγιάννης: “Για τον Δήμο Καστοριάς, και θέλουμε και μπορούμε”

23/01/2023

“Και θέλουμε και μπορούμε!” Με έναν αισιόδοξο τίτλο συνδυασμού που περικλείει και τον απαραίτητο δυναμισμό, ο Τρύφωνας Πολυγιάννης κοινοποίησε επίσημα την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Καστοριάς!

Βασικά στοιχεία της ομιλίας του προς τα Μέσα Επικοινωνίας της Καστοριάς ήταν τα παρακάτω:

“Η νέα χρονιά που ξεκίνησε είναι ιδιαίτερα σημαντική, με τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και με τους συνεργάτες μου προγραμματίζουμε κάτι καινούργιο, σχεδιασμένο σωστά, με στόχους ρεαλιστικούς και εφικτούς. Η Καστοριά της Ιστορίας και του Πολιτισμού, της νοικοκυροσύνης και της εργατικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης είναι το όραμα που μάς ενώνει.

Πιστεύουμε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, κανείς δεν περισσεύει”.

Ό ίδιος στη συνέχεια τόνισε ότι:  “Την απόφαση την σχεδιάζαμε με τους συνεργάτες μου εδώ και καιρό, δεν είναι πρόσφατη απόφαση. Ήμουν βασικός συνεργάτης του δήμου από τότε που έγινε η συνένωση των καποδιστριακών δήμων, ως αντιδήμαρχος οικονομικών και ήταν μια μοναδική εμπειρία.

Ήταν σπουδή για τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τη συστράτευσή μας αποτελούν:

  1. Καταρτισμένοι συνεργάτες, ένα σύγχρονο επιτελείο, πλούσιο σε αριθμό.
  2. Οργάνωση, σωστός σχεδιασμός και προγραμματισμός.
  3. Διεκδίκηση για την υλοποίηση, τεκμηριωμένα και ολοκληρωμένα.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να απορροφά και να αξιοποιεί Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους με διαφάνεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Το πρόγραμμά μας βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Τουρισμός, Πρωτογενής-Δευτερογενής τομέας, Νοικοκυροσύνη στα οικονομικά και ομπρέλα προστασίας σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες, όπου, ως Φοροτέχνης-Λογιστής, έχω ιδιαίτερες γνώσεις, ειδικά στην Γουνοποιία.

Επειδή και θέλουμε και μπορούμε, οι συνεργάτες μου κι εγώ ανοίγουμε την αγκαλιά μας, περιμένοντας όλες και όλους που μπορούν, αλλά και θέλουν ένα καλύτερο μέλλον. Η Καστοριά πρέπει να λάβει τη θέση που της αξίζει”

Τέλος σημείωσε ότι: “Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά, θέλουμε και μπορούμε να οργανώσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε, με ένα ΌΧΙ σε κείνα που μας χωρίζουν και ένα ΝΑΙ στην Καστοριά που μας ενώνει…”

Δημήτρης Ιωαννίδης

Ελένη Κωστοπούλου

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.