Γρηγόρης Χάτσιος: Θέλω να επανορθώσω, γιατί άθελά μου αδίκησα κάποιους ιατρούς

31/07/2022

Στην συνέντευξή μου την Δευτέρα ανέφερα μόνο τον ιδιώτη καρδιολόγο κ. Λιόλιο που κάνει εφημερίες στο νοσοκομείο για να τονίσω ότι έχω ψάξει παντού και ακόμη και από τα Γρεβενά ευαισθητοποιούνται και έρχονται ιδιώτες.

Στην ρύμη του λόγου παρέλειψα να αναφέρω τους 2 εξαίρετους επιστήμονες καρδιολόγους της Καστοριάς που με ανθρωπιά και υψηλό αίσθημα ιατρικής υπευθυνότητας συνεργάζονται με το νοσοκομείο πραγματοποιώντας εφημερίες.

Πρόκειται για τους κ Ηλία Μάση και Πέτρο Δοκόπολο. Ειδικά ο κ. Μάσης αδιάλειπτα από τον Μάρτιο του έτους 2016 και ο κ Δοκόπουλος αρκετά χρόνια παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας και με τα καθήκοντα του αντιδημάρχου δεν μας αρνήθηκε ποτέ όταν προκύπτουν ανάγκες.

Και να τονίσω και κάτι άλλο. Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο αναλαμβάνουν σίγουρα επιπλέον ευθύνη. Αυτό όμως τους αποζημιώνει γιατί εξελίσσονται σαν ιατροί, αποκτούν εμπειρία αντιμετωπίζοντας δύσκολα περιστατικά, παρακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της ιατρικής επιστήμης και εκπαιδεύονται σε εξελιγμένες μεθόδους και μηχανήματα.

Τελικά δηλαδή γίνονται καλύτεροι γιατροί.

Θέλω λοιπόν να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά τους κ. Μάση, Δοκόπουλο και Λιόλιο και φυσικά τους δικούς μας ιατρούς και τους ιατρούς των άλλων δημόσιων νοσοκομείων που έρχονται να συνδράμουν. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα τώρα για να μην ξεχάσω κάποιον αλλά θα γίνει σίγουρα στο μέλλον.

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.