Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

07/04/2022

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, όπου επικεντρώνεται σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλο τον κόσμο.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας βρίσκει για ακόμη μια χρονιά την Ελλάδα και την ανθρωπότητα να βιώνει μία πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας, της οικονομίας και των υγειονομικών συστημάτων.

Η Περιφέρεια  Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς επενδύει έμπρακτα στην αναβάθμιση των δομών και των υπηρεσιών υγείας, ώστε οι πολίτες της να αισθάνονται ασφαλείς και να απολαμβάνουν υψηλότερες παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η σημερινή ημέρα αφιερώνεται  σε όλους τους γιατρούς και γενικά στο ιατρικό, νοσηλευτικό  και διοικητικό προσωπικό, που δίνουν  καθημερινά μάχη για την  ανθρώπινη ζωή,  ιδιαίτερα την τελευταία διετία, όπου ο κορονοϊός covid-19 εισέβαλε στη ζωή μας.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους ήρωες πίσω από τις μάσκες, που με αυταπάρνηση και κατάθεση ψυχής, με εξαντλητικές ώρες εργασίας, ξεπερνούν τον εαυτό τους για να παρέχουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους προς όλους μας!

ΠΗΓΗ  kastoria.pdm.gov.gr

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.