Ο Γρηγόρης Χάτσιος για την επίσκεψη του διευρυμένου κυβερνητικού κλιμακίου στο Κέντρο Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο Άργος Ορεστικό

19/06/2022

Από την επίσκεψη του διευρυμένου κυβερνητικού κλιμακίου στο ΚΕΦΙΑΠ αποτελούμενο από τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, τον Γ.Γ. Εξωστρέφειας και Διεθνών Σχέσεων Γιάννη Σμυρλή, τους Βουλευτές ιατρούς Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα και Μαγνησίας Κώστα Μαραβέγια.

Στην σύντομη αλλά περιεκτική επίσκεψη περιηγηθήκαμε τους σύγχρονους χώρους του ΚΕΦΙΑΠ και παρουσιάσαμε, με τον πρόσφατα προσληφθέντα Φυσίατρο κ. Καπράλο, την προϊσταμένη κ. Γκάσα και το υπόλοιπό προσωπικό, τις προοπτικές του.
Τονίσαμε φυσικά την αναγκαιότητα της 24ωρης λειτουργίας και την πλήρη ετοιμότητα μας από πλευράς υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο Υπουργός αντελήφθη άμεσα όλα τα ζητήματα και υπογράμμισε επιπλέον την συμβολή που μπορεί να έχει το Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού.

Καθώς οι προτεραιότητες αντιμετώπισης της πανδημίας υποχωρούν, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα διατεθούν σύντομα οι απαιτούμενες πιστώσεις ώστε το ΚΕΦΙΑΠ να λειτουργήσει πλέον σε ολοήμερη, σωστά οργανωμένη και βιώσιμη βάση.
Γρηγόρης Χάτσιος

Κάνε κλικ εδώ για να γίνεται συνδρομητής.